Bahar Dönemi Dersleri

Üye Girişi

Kullanıcı Adı

Parola

Henüz Üye Değil Misiniz?
Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.

Parolanızı Mı Unuttunuz?
Buraya Tıklayın

Not Görüntüleme

Öğrenci Bilgi Sistemi
Öğrenci No:
Şifre:

Site Takibi

Başlığı Görüntüle

KOUELOHAB :: .:: FIKIR MEYDANI ::. :: KOCAELİ
 Başlığı Yazdır
İzmit'te TOEFL Kursu
onokbozkurt
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 08-02-2008 12:37
Üye

Katılım Tarihi: 08.02.08

izmitte bir çok ingilizce kursu var hepside TOEFL kursu veriyoruz diyolar ama eğitim kalitesi nasıl. Burdan İstanbula da gitmek işime gelmiyor kurs için,tavsiyesi olan var mı?

AmorFati
#2 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 08-02-2008 13:32
Üye

Katılım Tarihi: 01.10.06

bunu bende merak ediyorum bilgisi olan biri paylaşırsa bende mutlu olacağımSmile

http://

celal
#3 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 08-02-2008 14:10
Üye

Katılım Tarihi: 19.05.06

Ewt arkadaşlar maalesef haklısınız.Veriyoruz dedikleri kurslar 5 para etmezSmile(toefl bazında)Geçen sene ben 2-3 ay kadar çademe gittim fakat ordada toefl kuru adı altında bir olay yok.İyi bir hocaları var ,hatta dersanenin sahibi galibe kendisi,onunla birebir hazırlanabilirsiniz.Fakat pek faydası olmuyor yani duraksamış ve gerilemiş olan ingilizcenizi topluyor.En azından toefla hazırlanacak seviyeye gelebiliyorsunuz.Tabi bilmiyorum belki aranızda zaten bu halde olan da vardır.Ama İstanbul'da felaket ucuz ve bu işin uzmanları var.Hatta ben gelecek ay başlıyorum bir tanesine(tabi yuksekle ne oranda gider tartısılır).Birçok alternatif var yani İstanbul'da.Daha fazla bilgi isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim bu konuda.İyi çalışmalar!

ahmetcan35
#4 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 25-07-2010 17:41
Üye

Katılım Tarihi: 25.07.10

Gerçek toefl kursu arayanlar İzmir ve İstanbul ' da Maksimum Akademi mutlaka uğramalısınız.

Atlanilacak Forum:
Sayfa oluşturulma süresi: 0.07 saniye
1,588,211 Tekil Ziyaretçi