|
|
|
Bahar Dönemi Dersleri
Üye Girişi
Henüz Üye Değil Misiniz?
Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.
Parolanızı Mı Unuttunuz?
Buraya Tıklayın
Not Görüntüleme
Site Takibi
Başlığı Görüntüle
Sayfa 2 - 2: 12
|
|
Mezuniyet Balosu Onnumara Gar Restaurant
|
|
| hiLaLL |
Mesaj Tarihi 02-06-2010 15:48
|
|
Üye Mesaj Sayısı: 72 Katılım Tarihi: 26.04.07 |
Gençler, adeta mikemmel haberlerim var size ![]() Sponsorluk görüşmelerimiz şahane ilerliyor.Dev bir mezuniyet pastası+kurupasta eklenmiş bulunmakta menümüze..Nasıl olsun pastamız?Fikirlerinizi bekliyorum.Pazartesi akşamı sizi yiyecek ve içeceğe boğuyoruz,mümkünse cumadan itibaren bir şey yemeyin Ama süleyman ve uğur avan tok gelsin ![]() Görüşmeler bu şekilde ilerlerse, o gece ek sürprizlerimiz olabilir =) Meselaaa fasıl ekibinin yanında bi dansöz ya da herkese dağıtılacak elohabı çağrıştıran birer hediye..7 Haziran pazartesi için hava yağışlı gözüküyor şu an.Yağarsa,içeride yapacağız biliyorsunuz. Vee son olarak,yukarıda Halil ve Somer'in de ısrarla belirttiği gibi 1-2 gün içerisinde kesin sayının elimizde olması gerekiyor.İlerleyen saatlerde katılımcı listesini paylaşacağım.Ödeme yapmamış ama kesin gelecek olanlar da listeye isim ekletsinler.Tekrar belirtelim,son tarih 4 haziran.Ödeme için ek süre isteyenler oldu,problem değil o akşam geldiğinizde bile yapabilirsiniz ödemeyi.Yeterki listede isminiz olsun.İletişim için artık isim ve numara belirtmeme gerek yok,ezberlediniz =) Bu eğlenceyi kaçırmayın diyorum,felekten bi gece bizim olacak.Enes ve Çağrı,size özel olmak üzere hepinize sevgi ve saygılarımla ![]() Haydi,acele edin.follow your heart, even though it's on your left, it's always right... |
|
|
|
| Halilcg |
Mesaj Tarihi 02-06-2010 21:51
|
|
Üye Mesaj Sayısı: 10 Katılım Tarihi: 12.12.07 |
işte listemiz: *Fik +1 *Somer *Halil *Birtan *Doruk *Beyza *Atakan *Cihan +1 *Gökhan *Yalçın *Ceren *Uğur A. *Uğur D. *Çağrı P. *Caner +1 *Baran *Süleyman *Erdem *Elif +1 *Beste *Nehra +1 *Hilal +1 *İbrahim *Arda *Ferhat *Fatih K. *Uğur K. Cuma liste teslim arkadaşlar,acil haber bekliyoruz. |
|
|
|
| jakobiyen |
Mesaj Tarihi 03-06-2010 01:15
|
|
Üye Mesaj Sayısı: 40 Katılım Tarihi: 28.11.08 |
gençler balo bitiminde de süprizler devam edecek... balo sırasında yapılacak çekilişle; mezun olamayan arkadaşlardan 2 kişi sabahın erken saatlerinde şakir abi sponsorluğunda hamama gitmeye hak kazanacakken, mezun olacak arkadaşlardan hemen askere gitmek isteyen 2 kişi için de, askerlik görevi öncesi, abilik görevimizi yerine getireceğiz. çekilişe katılmak için hiçbir ek ücret talep etmiyoruz ancak fasıl ekibi eşliğinde göbek atacak arkadaşların çekilişte şanslarının daha yüksek olacağını da belirtmek isterim. not1: mezun olup hemen işe girecek arkadaşlar, sizi hiçbir süpriz beklemiyor. not2: süleyman bu çekilişe dahil değildir., uğur |
|
|
|
| ugur_13 |
Mesaj Tarihi 04-06-2010 07:51
|
|
Üye Mesaj Sayısı: 2 Katılım Tarihi: 31.01.08 |
hilal , bu elohabı hatırlatacak ufak hediyeler inş 1K lık dirençler , kondansatörler ya da oğuzhan hocanın , sarp hocanın falan imzalı resimleri değildir inş. yok , öyleyse hiç bulaşmayın o işe kan çıkar çok fena ![]() şaka bi yana da bi ip ucu veriver ya |
|
|
|
| hiLaLL |
Mesaj Tarihi 04-06-2010 12:34
|
|
avan seni ekibe almalıymışız.o zaman diyorum ki,feyse gir ve profil fotoğrafıma bak.pastamızın üzerinde de aynı fotoyu görürsen şaşırma ![]() masaların üzeri kurutulmuş çiçekler yerine direnç ve kondansatörlerle süslenecek zaten ![]() minik hediyelere de şöyle karar verdik; çekilişimiz olacak,levi's hediye çeki,hacıoğlu ücretsiz menü fişleri vs vs içeren..bunların hepsi sevmediğiniz izmitin sevmediğiniz esnafının bize hediyeleri..iş teklifi bile yapanlar oldu,baloda anlatacağım her birini ![]() follow your heart, even though it's on your left, it's always right... |
|
|
|
| Halilcg |
Mesaj Tarihi 06-06-2010 00:18
|
|
arkadaşlar , mezuniyet balomuz saat 19.00 da başlıyacaktır.çok fazla geç kalmamanız önemle rica olunur 19.00-22.30 saatleri arasında fasıl grubumuz , 22.30-02.00 saateleri arasında canlı müzik grubu sahne alacaktır.07 haziran pazartesi günü hava yağışlı görünüyo maalesef yağış durumu olması durumunda kapalı mekanda balo yapılacaktır. her ne olursa olsun elohaba yakışır bir balo olacağının garantisini veriyoruz siz hiç merak etmeyin hiçbirşey bizi yıldıramaz![]() son olarak projesinden tezinden sınavından fedakarlık yaparak bize yakışır bir balo için uğraşan HİLAL SAĞIR ,YUSUF SOMER YILDIRIM ,SALİH BİRTAN DİNDAR teşekkürlerimi sunuyorum ,haaa bide ben varım tabi bi teşekkürüde biz hakketmişizdir heralde.... 07 haziran pazartesi günü görüşmek üzere, çılgın eğlenceye hazır olun ...... |
|
|
|
| St_BLOOD |
Mesaj Tarihi 08-06-2010 20:12
|
|
Üye Mesaj Sayısı: 27 Katılım Tarihi: 02.01.07 |
arkadaşlar balo fotoğraflarını a atın toplayıp biyerde paylaşalım.. you will never be alone.. |
| ugur_13 |
Mesaj Tarihi 09-06-2010 04:45
|
|
Üye Mesaj Sayısı: 2 Katılım Tarihi: 31.01.08 |
baloya gelen herkese , içkilerde bana kıyak geçen barmen amcaya ve böylesine güzel bir gece düzenledikleri için organizasyon ekibine teşekkürü borç bilirim efendim. hakkatten birlikte olmak güzeldi , bi de herkes çok şıktı , kimi kandırdık ki , hepinizin pijamalı halini biliom len![]() ![]() |
|
|
|
| elohaber |
Mesaj Tarihi 11-06-2010 17:39
|
|
Üye Mesaj Sayısı: 2 Katılım Tarihi: 10.06.10 |
arkadaşlar , balonun en şık erkeği ve kızını seçelim. yorumlarınızı bekliyorum... |
|
|
|
| hiLaLL |
Mesaj Tarihi 29-06-2010 15:06
|
|
elohaber tarafından yazılan metin: arkadaşlar , balonun en şık erkeği ve kızını seçelim. yorumlarınızı bekliyorum... en şık beyefendiyi ilan ediyorum; Çağrı Dinç hanımefendi de Beyza Poyraz..Yok mu artıran?follow your heart, even though it's on your left, it's always right... |
|
|
|
| elohaber |
Mesaj Tarihi 05-07-2010 14:16
|
|
Üye Mesaj Sayısı: 2 Katılım Tarihi: 10.06.10 |
bence objektif değilsin hilal. en şık erkeği seçerken seni yanlış anlamayacak birini seçmişsin, en şık kız için de mütevazılık ön plana çıkmıs. ben en şık kızı seçerken seninle sıla arasında kalıyorum. bi kararsızlığım var ama kesinlikle 2nizden birisi olur. başka aday olamaz bile (şaka şaka , herkes çok güzeldi ama enleri seçiyoruz sonuçta) erkekler için 4 adayım var ama herkes aynıydı ya. siyah takım , beyaz gömlek. ...yok mu arttıran? |
|
|
|
| Halilcg |
Mesaj Tarihi 05-07-2010 17:15
|
|
gecenin en şık hanımefendisi bence kesinlikle hilaldi.... en şık beyefendisi adayım ise yusuf somer... hadi arkadaşlar yokmu arttıran;![]() |
|
|
|
| singleiron |
Mesaj Tarihi 05-07-2010 19:45
|
|
Üye Mesaj Sayısı: 56 Katılım Tarihi: 25.07.08 |
en yakışıklı yalçındır bence :-) kızları söylemiyim ortalığı karıştırırlar sonra something is never change! |
|
|
|
| AmorFati |
Mesaj Tarihi 06-07-2010 23:41
|
|
Üye Mesaj Sayısı: 62 Katılım Tarihi: 01.10.06 |
Mustafa Tekdemir'i tek geçiyorum en yakışıklı oydu bence ![]() ![]() ![]() |
| St_BLOOD |
Mesaj Tarihi 12-07-2010 20:35
|
|
Üye Mesaj Sayısı: 27 Katılım Tarihi: 02.01.07 |
gecenin en efendi içenini de seçelim ya belki bize de ekmek düşer ![]() you will never be alone.. |
Sayfa 2 - 2: 12
| Atlanilacak Forum: |
Forum Mesajları

Ama süleyman ve uğur avan tok gelsin
ya da herkese dağıtılacak elohabı çağrıştıran birer hediye..
19.00-22.30 saatleri arasında fasıl grubumuz , 22.30-02.00 saateleri arasında canlı müzik grubu sahne alacaktır.07 haziran pazartesi günü hava yağışlı görünüyo maalesef
yağış durumu olması durumunda kapalı mekanda balo yapılacaktır. her ne olursa olsun elohaba yakışır bir balo olacağının garantisini veriyoruz siz hiç merak etmeyin hiçbirşey bizi yıldıramaz