|
|
|
Bahar Dönemi Dersleri
Üye Girişi
Henüz Üye Değil Misiniz?
Buraya Tıklayarak Üye Olabilirsiniz.
Parolanızı Mı Unuttunuz?
Buraya Tıklayın
Not Görüntüleme
Site Takibi
Başlığı Görüntüle
KOUELOHAB :: .:: ELO HAB MÜH ::. :: HOCALAR & ASİSTANLAR
|
Hasan hocadan proje almak
|
|
| 5LoTh |
Mesaj Tarihi 22-06-2010 22:57
|
|
Üye Mesaj Sayısı: 106 Katılım Tarihi: 06.06.06 |
evet bu yapılmaması gereken bir hatadır , verdiği projenin ne olduğu hakkında bir fikri olmuyor , yani nasıl yapılacağı onu ilgilendirmiyor ve ne maliyette olacağı... şu an toplam masraflarla 260tl bulan proje II yapım aşamasında (koyuyor aga o kadar para ) +hasan hocadan proje alan aklımı ...... !! -yeteeerrr duymak istemiyorum!! +ali rıza sırası değil lütfen -yılann yılaannnn +ne dedim hadi yürü... evet uzun lafın kısası hasan hocadan proje almayın , alt sınıflar size en büyük nasihatimdir.... Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul. |
|
|
|
| timur47 |
Mesaj Tarihi 22-06-2010 23:28
|
|
Üye Mesaj Sayısı: 51 Katılım Tarihi: 27.09.08 |
hazır konusu açılmış. kimden alalım ozman? alltan dersler yüzüdnen ders alamama durumlarıyla karşı karşıyayım 3. sınıfta proje almasam sorun olurmu? ( okulunda en ii ihtimalle 5. sınıfta biticeğini düşünürsek) yanlış anlama kardeş bi milyonun varmı karşıya geçicem |
|
|
|
| 5LoTh |
Mesaj Tarihi 22-06-2010 23:30
|
|
valla arkadaşım bak bende aynısını düşündüm projele tezi aynı anda verem çıkaram 5. sene dedim .ıçtım şimdi sıvıyom... ama bu hocanın yüzünden olan bir şey... en önemlisi yapabileceğin bir şey alman ya da en güzeli araştırma al yaz yaz kurtul... Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul. |
|
|
|
| timur47 |
Mesaj Tarihi 23-06-2010 00:03
|
|
bu konuda biraz daha araştırma yapmak lazım o zman 3 ay vakit var inş adam gibi bişiye karar veririz yoksa 5 flan hayal 6-7 ye kadar gider .Bu konuda bilgisi olupta yazmayanın okulu 8 senede biter inş!!yanlış anlama kardeş bi milyonun varmı karşıya geçicem |
|
|
|
| TAVERNACI |
Mesaj Tarihi 23-06-2010 00:20
|
|
Üye Mesaj Sayısı: 65 Katılım Tarihi: 13.01.09 |
pratik uygulamadan kaçın derim. çünkü verdiğin zamanla elde ettiğin iş arasında dağlar kadar fark oluyor. bir de yaptığın pratik çalışmanın (devrenin vs) tez sunumundan önce anlaşılamayan bi şekilde çalışmaması durumu var ki benim başıma geldi. az kalsın yetiştiremeyecektim 1 ay öncesinden bitirdiğim tezi. hakkında hayırlısı |
|
|
|
| Frosttear |
Mesaj Tarihi 23-06-2010 00:32
|
|
Üye Mesaj Sayısı: 121 Katılım Tarihi: 16.09.06 |
Bence kesinlikle uygulama almamaya çalış (en azından devresiz olsun) eğer alırsan somut birşeyler göstermek zorunda kalıyorsun ve lojik çalışıyorsun (yani ya başarıyorsun ya başaramıyorsun) ama teorik bir çalışma alırsan bildiğini gösterirsen hiçbir sorun kalmaz. ayrıca sana kimlerden nasıl alman gerektiğini söylersem burada ve bütün herkes o kişilerden alırsa manası olmaz değilmi ![]() For The Lich King!!! |
| timur47 |
Mesaj Tarihi 23-06-2010 00:37
|
|
pm i icat eden yüce rabbim sen ne büyüksün .cvplar için teşekkürler yanlış anlama kardeş bi milyonun varmı karşıya geçicem |
|
|
|
| karaoglan |
Mesaj Tarihi 25-06-2010 16:35
|
|
Üye Mesaj Sayısı: 33 Katılım Tarihi: 20.05.06 |
Ben kesinlikle uygulama almani tavsiye ederim.. projelerin ve tezi senin kara lekendir. Ne kadar ii yaparsan o kadar iyidir.. Is verenler en cok bunlara bakiyoo. Dersleri hangi notla gectiginle ilgilenmiyo. GÖKHAN KOÇ |
|
|
|
| mrE |
Mesaj Tarihi 25-06-2010 19:09
|
|
Üye Mesaj Sayısı: 230 Katılım Tarihi: 15.06.06 |
karaoglan tarafından yazılan metin: Ben kesinlikle uygulama almani tavsiye ederim.. projelerin ve tezi senin kara lekendir. Ne kadar ii yaparsan o kadar iyidir.. Is verenler en cok bunlara bakiyoo. Dersleri hangi notla gectiginle ilgilenmiyo. walla mı? İyi günler dileklerimle |
|
|
|
| 5LoTh |
Mesaj Tarihi 26-06-2010 15:21
|
|
Ben kesinlikle uygulama almani tavsiye ederim.. projelerin ve tezi senin kara lekendir. Ne kadar ii yaparsan o kadar iyidir.. Is verenler en cok bunlara bakiyoo. Dersleri hangi notla gectiginle ilgilenmiyo. ----------------- gereksiz... Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul Ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul. |
|
|
|
| longboy |
Mesaj Tarihi 26-06-2010 16:34
|
|
Üye Mesaj Sayısı: 41 Katılım Tarihi: 13.06.08 |
Hasan Hoca'dan proje almak; -Geceleri sevgilini düşüneceğin yerine anlamadığın projenin yapımını hayal etmendir. -Anı yaşamak geçmişe bir nebze olsun sünger çekmektir. -Projeni çalıştırsanda güzelce yapsanda yine kalma ihtimalinin %50 olduğunu bilmektir. -Bazan burayi niye yazdım deyip sayıp sövmek bazen de kendini NASa'da mühendis zannetmektir. -Google Translate 'i ve Office Programlarını öğrenim CV'ye bunları eklemektir. -Her yanına gittiğinde isminin tekrar sorulması ve projeyi hep en baştan anlatma gereğinin olmasıdır. -Eğer projeni yaparsan devlet üstün hizmet madalyasına layık olacağını bilmektir. -Akıllı anten projesini alsan da almasanda hayal etmek 300 km den çeken modem tasarımını vermemesi için dua etmektir. -En önemlisi Hasan Hoca'dan proje almak bir sanattır herkese nasip olmaz ![]() |
|
|
|
| kaliptra |
Mesaj Tarihi 28-06-2010 10:25
|
|
Üye Mesaj Sayısı: 156 Katılım Tarihi: 22.05.06 |
Gökhan' a katılıyorum. Yaptığın güzel bir proje iş hayatına hızlı girmene yardımcı olur. Eğer elektronik bilgine (sadece derslerde gördüğün yetmez) ve el becerine güvenmiyorsan devre yapmak zorunda kalacağın bir proje alma. Onun yerine bilgisayarda halledebileceğin projelere yönel. Network için mesela sağlam bir ağ topolojisi üzerine simulasyon olabilir. Yazılım açısından .net ya da JAVA tabanlı uygulama yazabilirsin (JAVA'yı şiddetle tavsiye ederim). Akademik bir çalışma yapmak istiyorsan Matlab'ta sinyal işleme, görüntü işleme, yapay sinir ağları, mikrodalga gibi alanlarda yapabilirsin. Yine mikrodalga konusunda çeşitli simulasyon programlarını kullanarak tasarım yapman mümkün. Elektronik bilgine güveniyorsan vlsi(tasarım bazında), hem elektronik hem de yazılım bilgine güveniyorsan gömülü sistemleri öneririm. Haberleşme üstüne proje/tez yapayım diye Hasan hocaya giderseniz sizden gerçekten yapılsa güzel işler olacak şeyler ister. Amaaa istediği şeyi yapacak bilgi kapasitesi sizde yoktur(bırakın sizi bütün bölümün öğrencileri bir araya gelse yine de iddaa ediyorum yapamaz). Projeyi gerçekleştirebilecek para sizde yoktur (ben karşılarım ya ne olcak demeyin yeri geldiğinde onbin dolarlardan söz etmek gerekebilir).Bazen parayı olsa bilginiz olsa bile gerekli parçaları bulmanız büyük bir problem olur. Ne de bırakın 6 ayı 3 senede yapılamayacak projelerdir. Kendinden habersiz ne yapmak istediğini bilmeyen bir öğrenci rasgele bir hocadan proje konusu ister. Hocada verir. Daha sonra işin iç yüzünü proje teslimine 2 hafta kalan öğrenci yalvar yakar konusunun değiştirilmesini ister. Sonra hocalar kötü olur. Arkadaşlar lütfen bilinçli olun. Ne yapmak isteğinize net bir şekilde karar verin. B. GÜRKAN BAYRAMCIK |
|
|
|
| _deNiz_ |
Mesaj Tarihi 13-07-2010 12:21
|
|
Üye Mesaj Sayısı: 58 Katılım Tarihi: 19.05.06 |
bir de Hasan Hoca'dan proje almak istediğinde ya da aldın diyelim projeyle ilgili soru sormak istediğinde "not ortalaman neden 4 değil" ve "TOEFL ın kaç" sorularına hazırlıklı olman lazım.. |
| Atlanilacak Forum: |
Forum Mesajları

.Bu konuda bilgisi olupta yazmayanın okulu 8 senede biter inş!!